Bliv medlem

Københavns Malerlaug: Et netværk af fagfæller

I gamle dage kunne man ikke udøve sit håndværk, hvis man ikke var medlem af et laug. Sådan er det ikke længere.

Godt det samme.

Men behovet for at høre til et sted, hente inspiration, finde viden og snakke fagsnak er lige så stort, som det altid har været.

Derfor er Københavns Malerlaug et relevant tilbud til dig, når du driver malervirksomhed i hovedstadsområdet.

”Det blå stempel”
Som laugsmester signalerer du, at du er faglært og beskæftiger faglærte medarbejdere. Ved at anvende laugssigneten med de tre skjolde markerer du, at du er med i det gode selskab. Det har ikke mindst betydning for erhvervs- og offentlige kunder som stat og kommune.

Og netop i år, hvor Københavns Malerlaug fylder 400 år, er der ekstra stort fokus på os og det, vi står for.

Garantiordningen
Som medlem af Københavns Malerlaug bliver du også medlem af hovedorganisationen Danske Malermestre. Dermed er du tilsluttet fagets garantiordning. Det er vigtigt, når den private kunde skal vælge malermester.

Samtidig er du omfattet af den markante markedsføring af ”En rigtig maler”; et varemærke, der er velindarbejdet hos forbrugerne.

Netværket
Medlemmer af Københavns Malerlaug er gode til at bruge hinanden. Man er ikke mere konkurrenter, end man kan spørge hinanden til råds, låne medarbejdere hos eller optræde som underentreprenører for hinanden.

For i ”det gode selskab” møder man selvfølgelig hinanden med åbenhed og tillid.

Mødes – det gør vi både ved rent faglige arrangementer og mere sociale af slagsen.

Faglig sparring
Københavns Malerlaug har gjort det til sin mission at være et ”videncenter” for sine medlemmer. Det betyder i praksis, at du som malermester kan være med til at rejse fagligt-tekniske problemer, som du møder i hverdagen og få dem belyst i vores Maletekniske Udvalg. Det udmunder sig somme tider i egentlige projekter, hvis resultater vi forelægger for vores leverandører, så vi kan påvirke udviklingen af nyere og bedre produkter.

Alle de andre fordele

Overenskomsten
Hvis du beskæftiger medarbejdere, vil du som medlem af Københavns Malerlaug være overenskomstdækket fra dag 1. Det betyder ikke alene ordnede forhold i din virksomhed. Det betyder også, at du kan være sikker på professionel hjælp, når det gælder ansættelsesforhold.

Fri adgang til råd og vejledning
Som laugsmester er du også tilsluttet vores hovedorganisation, Danske Malermestre. Her kan du frit hente entreprise- og personaleretlig rådgivning, benytte dig af organisationens mangfoldige rabattilbud og til enhver tid være opdateret på love og regler, der gælder for vores fag.

Stadig i tvivl? Kontakt Københavns Malerlaug på post@kbh.malerlaug.dk eller ring direkte på +45 3315 5505!

Med venlig hilsen
Per Vangekjær
Oldermand

© KØBENHAVNS MALERLAUG 2024
crossmenu